Cautare

3055 de rezultate pentru "radu marcel" (7.51 secunde)
Marcel Bolos a tinut insa sa sublinieze ca va majora valoarea voucherelor pentru ca acestea urmeaza sa fie impozitate cu 10% pentru contributia la sanatate.
Social-democratii vor ca Marcel Ciolacu sa candideze la Presedintia Romaniei in 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD si fost premier al Romaniei.
Marcel Ciolacu i-a spus lui Muraru ca "important este sa ne vedem misiunea pe care o avem fiecare". ... Muraru a declarat in fata comunitatii de romani din SUA ca ii doreste lui Marcel Ciolacu sa aiba parte de intalniri de substanta.
De asemenea, o alta majorare, mai consistenta, ar urma sa fie primita de angajatii din Educatie in 2025. Anunturile au fost facute de liderii de sindicat la finalul unei inta lniri, la Guvern, cu prim-ministrul Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu l-a demis pe Mihai Dodu, secretarul de stat care i-a respins in iunie cererea de a fi declarat luptator cu rol determinant in Revolutia din decembrie 1989.
Declaratia vine chiar inainte de negocierile de maine, dintre retaileri pe de o parte, si premierul Marcel Ciolacu si ministrul Agriculturii, Florin Barbu, de cealalta parte.
Eu sunt presedintele partidului si sustin toate candidaturile colegilor mei din tara in egala masura. N-o sustin mai mult pe Gabriela Firea decat pe Toma Constantin la Buzau", a declarat Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu a inceput, miercuri, o vizita importanta la Roma. Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican.
Premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca daca PNL iese de la guvernare va merge la presedintele Klaus Iohannis sa-si depuna mandatul.
Premierul Marcel Ciolacu vrea metroul bucurestean in subordinea Primariei Capitalei. Declaratia a fost facuta in contextul anuntului unui proiect de modernizare de 1 miliard de lei a magistralei de metrou Berceni - Pipera.
Radu Stroe - vicepresedinte executiv cu atributii de aplicare a Statutului si a hotararilor partidului; ... • Marcel Vela - vicepresedinte executiv cu atributii privind administratia publica;
ASR Printul Paul al Romaniei si ASR Printesa Lia a Romaniei, Stela Popescu, Irina Radu, Liliana Sandulescu, Marina Almasan, Petru Luhan, Florin Alexa, Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Mirabela Dauer, Raul, Silvia Dumitrescu, Elvira Deatcu, Florentina Opris, Sorin Marcus, Diana Matei, Dinu si Deea Maxer, Mircea N.
Radu Tudor: ... • La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Ultimii audiati au fost ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, senatorul PRM Gheorghe Funar si fostul director al SRI, Radu Timofte. ... In timpul audierilor, Radu Berceanu a spus ca presedintele nu a intervenit pe timpul mandatului sau in favoarea nici unei firme.
Si totusi, dupa cum arata primarul Radu Mazare chiar deunazi, intr-o conferinta de presa, Guvernul Tariceanu, liberal, ne ia din bani. ... Domnule, dar pe Radu Mazare n-ai putut sa il inveti sa faca lucrurile astea? ... Sa zicem Radu Mazare?
Radu Babus, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, i-ar dedica lui Daniel Morar, seful Directiei Nationale Anticoruptie, o serenada. Motivul il constituie dosarele intocmite impotriva lui Radu Babus, directorul RAEDPP declarandu-ne ca nici nu stie cate dosare a "colectionat" de-a lungul timpului:
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca speculatiile aparute odata cu candidatura lui Radu Duda la Presedintie, privind sustinerea acestuia de catre omul de afaceri Dinu Patriciu, nu influenteaza competitia, mentionand ca pozitia lui Patriciu in acest caz e aceea a unui liberal devotat.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
google-analytics.com